TA GREP OM 40-ÅRENE: Tyngdekraft, hormoner og lite aktivitet setter sitt preg på kroppen etter fylte 40. Kosttilskuddet Polarin gir deg rene ingredienser fra nordisk natur - med proteiner som er godt for musklene.

Fra muskler til fett i 40-årene – behold styrken

Hormonendringer, tyngdekraft og stillesittende hverdag. Etter fylte 40 har musklene mange fiender. Med du kan ta grep for å holde på styrken i en fastere kropp.

Du kjenner det på kroppen. At alt blir en smule tyngre med årene. Det skal litt mer til å holde de ekstra kiloene på avstand. Det er helt naturlig, men ganske frustrerende.

Muskelmassen kan påvirkes

Fra 45 års alderen avtar muskelmassen hos de aller fleste voksne, og muskler erstattes langt på vei av fett. Forandringer i kjønnshormonene gjør sitt til at muskelvevet blir slappere. Bindevevet som holder musklene sammen, begynner å sige, og tyngdekraften bidrar til at det meste peker nedover.

Vi taper i snitt 30 prosent av muskelstyrken fra 20-årene til fylte 60. Og mindre styrke, fører til mindre muskelmasse og dårligere forbrenning. Etter fylte 40 er det ikke uvanlig å legge på seg en halvkilo i året, om man ikke passer på.

Heldigvis, det kan påvirkes, om du så er 40 eller 99 år, med trening og sunt kosthold.

Slik tar du vare på musklene:

 • Jevnlig styrketrening av store muskelgrupper
 • Unngå inaktivitet – beveg deg daglig
 • Ha et høyt inntak av proteiner til hvert måltid
 • Spis fisk tre ganger i uka

Men det å bevege seg og å spise variert er ikke alltid like enkelt.

Kanskje Polarin er noe for deg? Dette er et kosttilskudd som inneholder sunne og næringsrike proteiner fra norsk fisk. Kroppen får et godt proteintilskudd som er gunstig for muskelbevaring og muskelvekst. I tillegg inneholder Polarin ingredienser, som magnesium og vitamin B12, som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Det kan være greit å ha i bakhånd når 40-årene truer.

Lyst til å prøve? Nå kan du teste Polarin GRATIS i 30 dager

Styrketrening og proteinrikt kosthold

Nyere forskning viser at et høyt inntak av proteiner til frokost og lunsj, ikke bare tar vare på musklene, men også øker den hos eldre. Økt muskelmasse gir bedre stabilitet og bevegelighet. Og den beste effekten får du ved å kombinere proteinrikt kosthold med mosjon. Selv om denne forskningen fortsatt er ny og ikke dokumentert nok, så bidrar til å sette fokus på alderdom og god fysikk.

Norske helsemyndigheter anbefaler spesifikke øvelser for de store muskelgruppene for å opprettholde styrke hos voksne og eldre, samtidig som de påpeker at nok muskelbyggende proteiner i kostholdet er alfa og omega. Men proteiner er ikke proteiner – og fisk er en av de sunneste kildene du kan gi deg selv.

9 grunner til at du bør prøve kosttilskuddet Polarin
 • Lakseprotein bidrar til å opprettholde muskelmasse
 • Lakseprotein bidrar til vekst i muskelmasse
 • Magnesium bidrar til normal muskelfunksjon
 • Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev
 • Lakseprotein bidrar til å opprettholde normale knokler
 • Vitamin B6 bidrar til normal omsetning av protein og glykogen
 • Vitamin B6 og B12 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse
 • Magnesium bidrar til normal energiomsetning
 • Selen bidrar til immunsystemets normale funksjon

Næringsrike fiskeproteiner for musklene

Helsemyndighetene vil at folk skal ha mer fisk på menyen rett og slett fordi det gjør godt for kroppen. Fiskeproteiner er spesielt næringsrike med alle essensielle aminosyrer, som bygger og vedlikeholder celler. Her finner du blant annet styrkeperlen leucin. Dette er en aminosyre som hjelper kroppen å bygge og vedlikeholde muskler og knyttes til proteinsyntesen, som er prosessen der proteiner dannes i kroppen.

I kosttilskuddet Polarin får du fiskeproteiner fra norsk fisk i hydrolysert form. Kroppen opplever fiskeproteiner i hydrolysert form som «ferdigfordøyd» fordi proteinene er spaltet i peptider og frie aminosyrer på forhånd gjennom en skånsom prosess.

Det betyr kort vei fra inntak til opptak, sammenlignet med kjøttproteiner fra en god biff som kan ta opptil tre dager å fordøye. Fiskeproteiner i hydrolysert form er konsentrerte og har en proteinrenhet på minst 90 prosent og er praktisk talt fettfritt, som gjør det til et av de reneste tilskuddene på markedet.

Nå kan du gi deg selv næringsrike fiskeproteiner gratis i 30 dager. Bestill her.

Polarin for styrke og energi

Så kanskje det kan være på sin plass å få litt hjelp i kampen mot 40-årenes mange fiender når hverdagen er hektisk? I det norskproduserte kosttilskuddet Polarin får du fiskeproteiner av beste kvalitet, i tillegg til naturlig magnesium fra havet, mangan, selen, vitamin B6 og vitamin B12.

Dette år du med Polarin:

 • Fiskeproteiner –  for å ta vare på og bygge muskler
 • Naturlig magnesium – for muskelfunksjonen
 • Mangan – støtter kroppens bindevev
 • Selen – en kraftig antioksidant
 • Vitamin B6 og vitamin B12 – for mer energi