BRUK NATUREN OG FÅ MER ENERGI: Rene ingredienser fra norsk fisk, naturlig magnesium fra havet, mangan, selen, vitamin B6 og B12 skal bidra til at du orker mer i en sunnere kropp. Prøv kosttilskuddet Polarin.

Derfor bør du ta kosttilskuddet Polarin

Med kosttilskuddet Polarin gir du deg selv et sunt utgangspunkt for mer energi i en fastere kropp. Det er godt når tyngdekraften truer etter fylte 40, og du må jobbe mer for å holde på musklene, smidigheten og vekten.

Norskproduserte Polarin er det eneste kosttilskuddet på markedet som forener vitalitet fra norsk fisk med viktige vitaminer og mineraler.

Dette får du i kosttilskuddet Polarin:

 • Konsentrerte fiskeproteiner – for muskelvekst – og bevaring
 • Naturlig magnesium  – for muskelfunksjonen
 • Mangan – for bindevev og smidighet
 • Selen – en av kroppens kraftigste antioksidanter
 • Vitamin B6 og vitamin B12 – for mer energi

Fiskeproteinene i Polarin kommer fra norsk laks, laget av fiskekjøtt, ikke innvoller. Du får en ren kilde til sunne proteiner. I Polarin får du også naturlig magnesium fra havet, mangan, selen og vitamin B6 og vitamin B12. Dette er ingredienser som bidrar til både styrke og energi.

Kan Polarin være noe for deg? Her kan du prøve GRATIS i 60 dager

Dette sier brukere av Polarin:

Arild Helgesen (59) har brukt Polarin over lenger tid. Han merker stor forskjell etter han startet med dette kosttilskuddet.

– Med Polarin har jeg mer energi og god samvittighet for at jeg får i meg mer fisk i hverdagen. Jeg har også lenge vært plaget med verking i hendene, men etter at jeg begynte med Polarin har dette blitt mye bedre, forteller han.

LES OGSÅ: -Mer overskudd og god samvittighet med Polarin

Tove Østlid (42) er opptatt av å holde seg i form og setter stor pris på at det er magnesium i Polarin.

-Jeg tar Polarin fordi jeg vet det er viktig å få i seg sunne proteiner. Og med naturlig magnesium opplever jeg at bena blir lettere, sier hun.

 

Arild Olsen (55) føler seg i god form etter at han startet med Polarin.

-Jeg føler meg frisk som en fisk og har masse energi, understreker han.

LES OGSÅ: – Jeg føler meg frisk som en fisk!

 

9 grunner til at du bør prøve kosttilskuddet Polarin
 • Lakseprotein bidrar til å opprettholde muskelmasse
 • Lakseprotein bidrar til vekst i muskelmasse
 • Magnesium bidrar til normal muskelfunksjon
 • Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev
 • Lakseprotein bidrar til å opprettholde normale knokler
 • Vitamin B6 bidrar til normal omsetning av protein og glykogen
 • Vitamin B6 og B12 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse
 • Magnesium bidrar til normal energiomsetning
 • Selen bidrar til immunsystemets normale funksjon

Proteiner for styrke

Etter fylte 40 er kroppen mer påvirket av hormoner og tyngdekraft, som kan føre til mindre muskelmasse, økt fettprosent og tydelige aldringstegn om man ikke prioriterer mosjon og et variert kosthold. Men tiden strekker ikke alltid, og for noen kan et kosttilskudd være et godt supplement til mer sunnhet i hverdagen.

Og det er ingen tvil om at fisk er sunt. I kosttilskuddet Polarin får du næringsrike, rene fiskeproteiner som bidrar til muskelvekst og muskelbevaring, i tillegg til å være gunstig for knokler og ben.

Fiskeproteiner og forskning

En av pionerene innenfor fiskerproteinstudier er forskere ved Klinisk institutt 1 ved Universitetet i Bergen (UIB). De har i flere år samarbeidet med Haukland universitetssykehus om omfattende studier rundt fisk og fiskeproteiners påvirkning på kroppen.

De begynte med sine «Fiskespisestudier» i 2010, og har de siste sju årene jobbet aktivt med forskning rundt proteiner fra fisk. Flere av forsøkene har bidratt til å avdekke hvorfor fiskespisere har bedre helse enn andre.

Det er utført flere kliniske studier som viser at konsentrerte fiskeproteiner i mindre doser kan ha innvirkning på kroppens muskler og bidra til god helse ved daglig inntak.

Det er også gjort forsøk på rotter med lignende resultater. Her har det kommet fram at fiskeproteiner er et mer gunstig protein for å ta vare på muskler, sammenlignet med andre proteinkilder, som melk – og kyllingprotein på grunn av måten proteinet er satt sammen.

Forskerne mener derfor at fisk inneholder et kvalitetsprotein som kan påvirke kroppen utover næringsverdien.

Ingen av disse resultatene er tilstrekkelig dokumenterte fordi forskningen ennå er ny og det kreves flere studier for å kunne konkludere. Men de positive resultatene så langt, har inspirert forskere til å fortsette å undersøke hva slags effekt fiskeproteiner har på kroppen.

Med Polarin gir du kroppen sunne lakseproteiner hver dag. Prøv GRATIS i 60 dager

Rent og sunt protein

Det som skiller fiskeproteinene i Polarin fra andre proteinkilder er at de er hydrolyserte. Dette betyr at ferskt laksekjøtt spaltes til peptider og frie aminosyrer ved bruk av vann og naturlige enzymer, før løsningen tørkes og settes sammen til tabletter. Dette er en skånsom, avansert og bærekraftig prosess som bevarer fiskens sunne næringsstoffer og gjør proteinene konsentrerte og lettopptakelig for kroppen, som betyr kort vei fra inntak til opptak.

Med 90 prosent proteintetthet og praktisk talt fritt for fett er dette en av de reneste og sunneste proteintilskuddene på markedet.

Aminosyrer er byggematerialet til alle levende celler. Det finnes 20 forskjellige i menneskekroppen. 8 av disse er essensielle aminosyrer, som kroppen ikke produserer selv, men må få fra mat. Et peptid er en kjede av aminosyrer som er bundet sammen.

I fiskeproteiner finner du alle de essensielle aminosyrene kroppen trenger, som bidrar til å bygge og vedlikeholde celler, og med kosttilskuddet Polarin gir du deg selv en daglig sunnhetsperle.

LES OGSÅ: Lyst til å vite mer om hydrolyserte lakseproteiner. Les her!

Mer energi med magnesium, B6 og B12

Og et sunt kosthold, bidrar til mer energi. I Polarin finner du hele tre ingredienser som sørger for at du kommer deg gjennom den hektiske hverdagen.

Vitamin B6, vitamin B12 og magnesium har alle dokumenterte effekter som skal minske trøtthet og utmattelse, og sammen gir de deg det lille ekstra du trenger hver eneste dag. I Polarin får du naturlig magnesium fra havet, en sunn kilde til mer overskudd.

Ikke nok med det. Magnesium, vitamin B6 og vitamin B12 bidrar til normal energiomsetning, som betyr kroppens evne til å bryte ned karbohydrater og fett til energi. Det er en god nyhet for de aller fleste som trenger litt ekstra overskudd og føler dagene ikke har nok timer.

Polarin er også tilsatt sporstoffmineralene mangan og selen, som begge bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Det er godt for et styrket immunforsvar.

LES OGSÅ: 10 grunner til at du ofte er trøtt og sliten

Trygge ingredienser med dokumenterte effekter

Ingrediensene i Polarin har hele 24 dokumenterte effekter fra EUs mattrygghetsorgan, EFSA (European Food Safety Authority). Dokumentasjonen er basert på uavhengig forskning fra flere land, så du skal føle deg trygg når du velger Polarin som en del av ditt daglige kosthold.

Her får du oversikt over alle de dokumenterte effektene i Polarin

Så gjør kroppen din en tjeneste. Gi den sunne fiskeproteiner, vitaminer og mineraler med kosttilskuddet Polarin som bidrar til styrke og energi  – hver eneste dag.