Sunne fiskeproteiner – hver eneste dag

Med kosttilskuddet Polarin gir du kroppen sunne fiskeproteiner hver dag. Slik blir fersk, norsk laks til høykvalitets proteintabletter som bidrar til styrke og muskelbevaring.

Laksen er den nye oljen, påstår ekspertene. I hvert fall er det vår nest største eksportvare etter det sorte gull. Men laks er mer enn middagsmat og omega-3. Det er høykvalitets proteiner. Det er laksens vitalitet rett i kroppen – en strålende nyhet for bedre helse.

Ny teknologi gir kvalitetsprotein fra fisk

Norge produserer årlig 1,3 millioner tonn atlantisk laks. Etter sløying og filetering er det igjen 336.000 tonn restråstoff, som inneholder mye kjøtt og proteiner av svært høy kvalitet, men som ikke har blitt benyttet tidligere. Her kommer flere års forskning, produktutvikling og moderne teknologi inn i bildet.

I dag er det utviklet en vitenskapelig metode for å produsere høyverdige proteintilskudd fra lakseavskjær gjennom enzymatisk hydrolyse. Her brukes ferskt kjøtt, ikke innvoller. Resultatet er et rent, næringsrikt kvalitetsprotein, som du finner i kosttilskuddet Polarin.

Lyst til å prøve kosttilskuddet Polarin? Nå kan du prøve 60 dager gratis

Dette er hydrolyserte fiskeproteiner

Med enzymatisk hydrolyse går ferskt kjøtt fra norsk laks gjennom en omfattende, men skånsom prosess. Hydro betyr vann og lyse betyr splittelse. Proteiner i fisken spaltes ned til små peptider og frie aminosyrer ved bruk av naturlige enzymer. Dette blir en vannaktig løsning som kalles lakseproteinhydrolysat. Løsningen blir så tørket, og settes sammen til piller fra pulverform.

Slik kan du få fiskeproteiner i konsentrert form med minst 90 prosent proteinrenhet og praktisk talt fritt for fett – en av reneste proteinkildene på markedet.

MINST 90 PROSENT PROTEINER – ET AV DE RENESTE PROTEINKILDENE PÅ MARKEDET.

All produksjon er høyteknologisk og produktene kan spores gjennom hele prosessen .

I fiskeproteinene i Polarin er all næringen bevart og du får alle essensielle aminosyrer kroppen trenger. Aminosyrer er byggematerialet til alle levende celler – blant annet muskelceller. Det finnes 20 forskjellige typer aminosyrer i menneskekroppen. 8 er essensielle som kroppen ikke kan lage selv, men må få i seg gjennom kosten.

Proteiner raskt til musklene

Nyere forskning viser at fiskeproteiner i konsentrert form blir absorbert mer effektivt i tarmen enn andre proteiner. Proteiner spaltet til peptider og frie aminosyrer oppleves som «ferdigfordøyde» for kroppen, som bruker mindre energi på fordøyelsesprosessen.

Det betyr kort vei fra inntak til opptak, noe som gjør fiskeproteinene du finner i Polarin spesielt gunstig for muskelbevaring og muskelrestitusjon, i tillegg til å bidra til å opprettholde normale knokler.

Ny forskning viser at peptider i fiskeproteiner kan ha bioaktive funksjoner som økt forbrenning. Forskerne tror at fisk inneholder et kvalitetsprotein som kan påvirke kroppen utover næringsverdien, og i forsøkene inntar deltakere mindre mengder fiskeproteiner over en lenger periode. Disse forskningene er så langt ikke godt nok dokumentert, men positive resultater har ført til flere studier av fiskeproteiners helseeffekter på mennesker, blant annet hos forskerne som kaller seg Proteingruppa ved Universitetet i Bergen.

9 grunner til at du bør prøve kosttilskuddet Polarin
 • Lakseprotein bidrar til å opprettholde muskelmasse
 • Lakseprotein bidrar til vekst i muskelmasse
 • Magnesium bidrar til normal muskelfunksjon
 • Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev
 • Lakseprotein bidrar til å opprettholde normale knokler
 • Vitamin B6 bidrar til normal omsetning av protein og glykogen
 • Vitamin B6 og B12 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse
 • Magnesium bidrar til normal energiomsetning
 • Selen bidrar til immunsystemets normale funksjon

Energi og styrke – hver dag

Kosttilskudd med fiskeproteiner kan være riktig for deg som ønsker å få i deg mer av det gode fra fisken eller syns det er vanskelig å spise sunt og variert i en hektisk hverdag.

Det norskproduserte kosttilskuddet Polarin er satt sammen av fiskeproteiner, naturlig havbasert magnesium, mangan, selen, vitamin B6 og vitamin B12. Dette er ingredienser som bidrar til å ta vare på og bygge muskler, støtter muskelfunksjonen og kan gi mer energi.

Du får:

 • Fiskeproteiner –  for å ta vare på og bygge muskler
 • Naturlig magnesium – for muskelfunksjonen
 • Mangan – støtter kroppens bindevev
 • Selen – en kraftig antioksidant
 • Vitamin B6 og vitamin B12 – for mer energi

Med Polarin gir du kroppen mer av det gode fra fisken sammen med utvalgte vitaminer og mineraler, et næringsrikt tillegg til en fornuftig livsstil.