NATURLIG SUNNHET FRA NORDISK NATUR: Polarin er et norskprodusert kosttilskudd som inneholder rene ingredienser fra havet. Polarin inneholder hydrolyserte fiskeproteiner, havbasert magnesium, mangan, selen, vitamin B6 og vitamin B12.

Dette er det nye kosttilskuddet Polarin

Er du opptatt av sunn helse og et fornuftig kosthold, men syns det er vanskelig å spise nok fisk? Da er kosttilskuddet Polarin noe for deg.

Det er ikke alle som liker fisk, men alle bør få i seg litt som en del av et sunt og variert kosthold. Polarin er det eneste norskproduserte kosttilskuddet som forener næringsrike fiskeproteiner med viktige mineraler og vitaminer.

Med 2 tabletter om dagen gir du kroppen din en liten dose fisk, alle essensielle aminosyrer, viktige mineraler og vitaminer. Dette er ingredienser som bygger og bevarer muskler, støtter muskelfunksjonen og bidrar til energi.

Vil du ha gi kroppen sunne fiskeproteiner hver dag? Nå kan du prøve Polarin til gratis i 60 dager

Konsentrerte fiskeproteiner

I fiskeproteiner finner du alle de essensielle aminosyrene kroppen trenger, som bidrar til å bygge og vedlikeholde celler – blant annet muskelceller. Fisk er en av de mest næringsrike proteinkildene naturen kan by på. Det er en grunn til at helsemyndighetene anbefaler mer fisk i det daglige for den norske befolkningen.

Hydrolyse betyr at fiskekjøtt spaltes til peptider og frie aminosyrer ved bruk av vann og naturlige enzymer. Dette er en skånsom og høyteknologisk prosess som bevarer fiskens sunne næringsstoffer og gjør proteinene konsentrerte og lettopptakelig for kroppen. Kroppen oppfatter proteinene som nærmest «ferdigfordøyde» og bidrar med kortere vei fra inntak til opptak.

Lakseproteinhydrolysat i Polarin har 90 prosent proteininnhold og er en av de reneste proteinkildene på markedet. Proteiner er spesielt gunstig for muskelbygging, muskelbevaring og bidrar til normale knokler.

Nyere forskning viser også at konsentrerte fiskeproteiner kan ha flere gunstige påvirkninger på kroppen – for eksempel forbrenningen.  Disse forskningsresultatene er så langt ikke tilstrekkelig dokumentert, men studiene har begeistret forskningsmiljøene til videre undersøkelser. Blant annet ved Universitetet i Bergen er det satt igang omfattende studier rundt fiskeproteinets effekt på helsen, som involvere hundrevis av mennesker og går over flere år.

9 grunner til at du bør prøve kosttilskuddet Polarin
 • Lakseprotein bidrar til å opprettholde muskelmasse
 • Lakseprotein bidrar til vekst i muskelmasse
 • Magnesium bidrar til normal muskelfunksjon
 • Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev
 • Lakseprotein bidrar til å opprettholde normale knokler
 • Vitamin B6 bidrar til normal omsetning av protein og glykogen
 • Vitamin B6 og B12 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse
 • Magnesium bidrar til normal energiomsetning
 • Selen bidrar til immunsystemets normale funksjon

Naturlig magnesium fra havet

I Polarin får du naturlig magnesium fra havet, som er godt for muskulaturen, hjertet og nervesystemet. Aquamin MG er et bærekraftig produsert magnesium hentet fra høye bølger utenfor Irland. Ved å filtrere sjøvann utvinnes dette næringsrike magnesiumet, som gjør det til en helt naturlig og mineralrik kilde. I Aguamin MG er det spor av 70 mineraler som er godt for kroppen, i tillegg til naturens sunneste magnesium. 1 av 4 får i seg for lite magnesium, viser nyere kostholdsundersøkelser.

Mangan

Polarin er tilsatt mangan for å ta vare på kroppens smidighet. Mangan er et sporstoffmineral som bidrar til normal dannelse av bindevev, som støtter, styrker, avstiver og holder organene sammen. Bindevev finner du i hele kroppen. I tillegg bidrar mangan til normal energiomsetning, normale knokler og beskytter cellene mot oksidativt stress.

Selen

I Polarin finner du en av kroppens viktigste antioksidanter. Selen er et helt nødvendig sporstoffmineral vi må få i oss via kosten. Selen inngår i enzymer som forhindrer dannelse av frie radikaler og dermed beskytter cellene. I leveren og nyren fremmer selen kroppens evne til å kvitte seg med giftstoffer, stoffer som blant annet kan ha innvirkning på aldringstegn. Og den bidrar til å styrke cellemembranen og dermed beskytte immunforsvaret.

Vitamin B6 og vitamin B12:

For å holde energinivået oppe i en sterk kropp, er Polarin tilsatt to viktige B-vitaminer. B6 og B12 minsker tretthet og utmattelse, bidrar til et sunt immunforsvar og normal energiomsetning. De er også viktig for nervesystemet og dannelse av røde blodlegemer. Kroppen kan ikke danne B-vitaminer selv, så det må tilføres kroppen gjennom et sunt og variert kosthold.

24 dokumenterte effekter

Polarins unike sammensetning av rene fiskeproteiner, magnesium, mangan, selen, vitamin B6 og vitamin B12, bidrar til å ta vare på muskler, knokler og kan gi mer energi.

 • Næringsrike fiskeproteiner –  for å ta vare på og bygge muskler
 • Naturlig magnesium – for muskelfunksjonen
 • Mangan – støtter kroppens bindevev
 • Selen – en kraftig antioksidant
 • Vitamin B6 og vitamin B12 – for mer energi

Ingrediensene har hele 24 dokumenterte effekter fra EUs mattrygghetsorgan, EFSA (European Food Safety Authority).

Her kan du få oversikt over Polarins dokumenterte effekter.

Norskprodusert og kvalitetssikret

Polarin produseres i Norge av Skandinavias ledende produsent av helsekost, Pharmatech.

Produksjonen skjer i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP), som er retningslinjer som beskriver en god fremstilling (kvalitetskontroll, produksjon og testing) av blant annet matvarer og legemidler. Alle steg i produksjonen følger internasjonal standard.

Produksjonen av Polarin er nøye overvåket og kvalitetssikret i alle ledd. Du skal føle deg trygg når du velger Polarin som en del av kostholdet ditt.

Lurer du på noe om Polarin? Sjekk ut vår spørsmål og svar-side