Nøkkelen til god muskelhelse kommer fra norsk natur og havet

God muskelhelse er ekstremt viktig fordi vi med alderen ofte får utfordringer med bevegelsene og styrken. Det norskproduserte kosttilskuddet Polarin med fiskeproteiner er nøye satt sammen for å ta vare på musklene dine.

Hormonendringer, tyngdekraft og stillesittende hverdag. Etter fylte 40 har musklene mange fiender. Med alderen må du fokusere mer på mosjon og et proteinrikt kosthold for å ta vare på musklene. God muskelhelse er nøkkelen til å holde på smidigheten, bevegeligheten og styrken.

Mindre muskler med alderen

Tap av styrke med alderen er frustrerende, men helt naturlig. Med årene blir muskelvevet slappere, og bindevevet som holder musklene sammen, begynner å sige. Det blir lettere å legge på seg, og du blir generelt svakere i muskulaturen.

Mindre muskelmasse fører til dårligere forbrenning, styrke og en mindre fungerende kjernemuskulatur, som er viktig for balansen og å holde seg på bena. Norske helsemyndigheter anbefaler et større inntak av proteiner med alderen – rett og slett for å opprettholde styrke og god bevegelse.

Nordmenn spiser lite fisk

Men proteiner er ikke proteiner, og fisk er en av de sunneste kildene du kan gi deg selv. Likevel, der verden skriker etter gode proteinkilder, spiser vi stadig mindre proteinrik fisk her i Norge. Kun 17 prosent av befolkningen får i seg anbefalt mengde sjømat hver uke, viser undersøkelser. Norske ernæringseksperter er bekymret. For spiser du nok fisk – tar du var på styrken.

Jevnlig inntak av fisk fremmer sunn helse, viser dokumentert forskning, og proteiner fra fisk er et godt utgangspunkt for å ta vare på musklene dine. Fiskeproteiner bidrar til vekst i muskelmasse og til å opprettholde muskelmasse, samtidig som det støtter normale knokler. I Polarin får du rene, norske fiskeproteiner – som er godt for musklene.

Fiskeproteiner for god muskelhelse

Forskning ved Universitetet i Bergen og Haukland universitetssykehus viser at jevnt fiskeinntak er godt for helsen, og at proteiner fra fisk er godt for å bevare og bygge muskelmasse.

I disse studiene fikk deltakere små doser fiskeproteiner hver dag i en lenger periode med positive resultater. Studiene er nye og må dokumenteres mer, men flere større undersøkelser er satt i gang ved norske universitet for å avdekke fiskeproteinets mange egenskaper.

Et kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold, men ved å spise fiskeproteiner daglig, sikrer man det jevne inntaket. Polarin kan være nyttig for deg som ikke kan spise fisk syv dager i uken.

Magnesium for muskelfunksjon

Det som gjør Polarin unikt på markedet, er at det kombinerer fiskeproteiner med viktige mineraler og vitaminer for velfungerende muskler. Vi vet at muskelstyrke og god bevegelighet henger tett sammen, og med denne kombinasjonen dekkes flere muskulære behov.

Et mineral veldig mange mangler er magnesium. Undersøkelser viser at kun 1 av 4 får i seg nok magnesium gjennom kostholdet. Halvparten av alle over 50 år vil oppleve «urolige» ben, spesielt om natten. I Polarin får du 100 prosent naturlig magnesium fra havet, som har dokumentert effekt på normal muskelfunksjon og normale knokler.

Polarin inneholder også sporstoffmineralet mangan – som er gunstig for å ta vare på kroppens bindevev og sørger for god smidighet.

Sunt nervesystem gir god muskelkontroll

Kroppens nervesystem har overordnet ansvar for god muskelkontroll. Det er dette systemet som har i oppgave å styre og kontrollere kroppens muskler ved bruk av signaler til og fra hjernen. Polarin er tilsatt vitaminene B6 og B12 – som sammen bidrar til nervesystemets normale funksjon – og er derfor viktig for optimal muskelkontroll.

Prøv kosttilskuddet Polarin – gratis

Vi har gjort det enklere for deg å ta vare på musklene dine med denne unike kombinasjonen av fiskeproteiner, mineraler og vitaminer. Det fins ingen andre kosttilskudd som Polarin på markedet, som i ett og samme produkt har dokumentert, positiv effekt på muskler og ben. Men det beste er faktisk å forsøke det selv, slik tusenvis av andre har gjort. Derfor lar vi deg nå prøve Polarin gratis i 30 dager. Prøv Polarin i dag – du også!