Polarin med fiskeprotein

– styrk kroppen med det beste fra havet

FOREBYGG MUSKELSVINN | UNNGÅ UNØDVENDIGE ALDERSKILO | STYRK KROPPEN

Banebrytende norsk verdensnyhet
For få år siden fantes ikke fiskeprotein som kosttilskudd, og vi er derfor spesielt stolte over å kunne presentere et banebrytende nytt produkt for deg – utviklet i Norge fra norsk laks, som sikrer deg et daglig inntak av muskelbevarende fiskeproteiner. I Polarin benytter vi en helt revolusjonerende metode for å trekke ut de næringsrike proteinene fra laksekjøttet. Metoden innebærer at vi kan tilby deg et av de reneste proteinkildene på markedet som praktisk talt er fettfritt.

Resultat av klinisk forskning
Stadig flere nordmenn spiser mindre fisk og verden skriker etter nye proteinkilder. Med nyheten Polarin har vi gjort det enkelt å få i seg de viktige fiskeproteinene som er effektive byggesteiner for musklene dine. Polarin har sitt utspring fra forskning ved Universitetet i Bergen og Haukeland universitetssykehus, der resultatene blant annet viser at folk som har høyt fiskeinntak har færre livsstilsykdommer. Forskningen viser også at proteiner fra fisk tas lettere opp i kroppen enn andre proteinkilder som blant annet kjøtt, melk og egg.

Prøv Nyheten Polarin GRATIS* i 30 dager nå

Nordmenn spiser mindre fisk – dramatisk!
Samtidig viser de siste kostholdsundersøkelsene at kun 17 prosent av oss spiser tilstrekkelig med fisk i løpet av en måned. Men fisk er som kjent en kilde til mange nyttige næringsstoffer. Mest kjent er tran og omega-3, som mange av oss får i oss daglig, men da får vi ikke i oss de viktige proteinene som finnes i fisk. Er du blant dem som ikke får i deg nok fiskeprotein (må ikke forveksles med omega-3), kan du nå lette på samvittigheten ved å ta et daglig tilskudd av Polarin.

Musklene svinner med alderen
Det er ingen hemmelighet at vi med alderen får svekket muskelmasse, og at vi har økt behov for proteiner for å vedlikeholde friske og sterke muskler. Kjernemuskulaturen er viktig for en god balanse og for å holde seg på bena – rett og slett. Proteiner er kroppens og musklenes byggesteiner og vi er helt avhengig av et sunt, variert og næringsrikt kosthold for å få i oss nok «muskelmat». Det aldersrelaterte tapet av muskelmasse fremskyndes av en stillesittende livsstil, akutte hendelser som tvinger en til å være i ro, få måltider, lavt proteininnhold i kosten og sykdommer som har en nedbrytende virkning på kroppen.

Polarin er naturens egen proteinkilde for musklene dine
Musklene våre påvirker alt vi gjør i det daglige – enten det er å puste, smile, spise, holde balansen eller generelt bevege oss. Kort fortalt – det er ikke mye vi hadde fått gjort uten muskler. Siden muskler er bygget opp av proteiner er vi er nødt til å ha et tilstrekkelig inntak av proteiner for at musklene skal holde seg friske og være klare til å yte. Det aldersrelaterte tapet av muskelmasse gjør at vi har økt behov for proteiner for å vedlikeholde friske og sterke muskler.

Polarin – mer enn bare proteiner
Polarin inneholder ikke bare de profesjonelle proteinene fra laks, men er beriket med flere ingredienser som spiller på lag med muskulatur og bindevev i kroppen din, som mangan og magnesium. Har du utfordringer med urolig muskulatur i ben og armer er magnesium anbefalt som tilskudd, mens mangan er viktig for smidigheten og normal dannelse av bindevev. To tabletter med Polarin om dagen gir deg nyttige næringsemner og er en god forutsetning for å opprettholde og skape vekst i muskelmassen, for en normal muskelfunksjon og for normal dannelse av bindevev.

Test deg selv

Hender det at du plages av muskelsmerter?

Opplever du at muskelmassen har krympet og er svekket med alderen?

Merker du fra tid til annen kramper og urolige bein?

Opplever du at det er tyngre å gå i trapper i dag enn for noen år siden?

Merker du at balansen er dårligere enn hva den var?

Opplever du at muskler er blitt erstattet med fett, selv om du nødvendigvis ikke kan se det på deg selv?

Får du i deg fisk til middag færre enn 3 dager i uken?

Kjenner du at gripestyrken er redusert med alderen?

Føler du deg lettere utmattet, trøtt og sliten enn før?

Opplever du at ganghastigheten er lavere enn hva du skulle ønske?

Er svaret ja på ett eller flere av spørsmålene ovenfor, kan Polarin med fiskeprotein være bra for deg.

« Mer overskudd og god samvittighet med Polarin »

Arild (59)

« Nå føler jeg meg frisk som en fisk »

Arild (59)

Bestille på telefon?
Ring vår kundeservice på 31 00 47 50