Unik kombinasjon av norske fiskeproteiner, mineraler og vitaminer for god muskelhelse

Der andre kosttilskudd kun inneholder fiskeproteiner, er Polarin tilsatt mineraler og vitaminer for god muskelhelse, bevegelighet og mer energi. Det fins ingen andre kosttilskudd på markedet som har denne unike kombinasjonen.

Hovedingrediensen i Polarin er fiskeproteiner, som har dokumentert effekt på muskelvekst, muskelbevaring og normale knokler.

I Polarin kombineres sunne fiskeproteiner med viktige vitaminer og mineraler som sammen bidrar til å ta vare på flere av kroppens muskulære behov. Denne unike sammensetningen får du ikke i noe annet kosttilskudd på markedet.

Magnesium – «mestermineralet» fra havet

Magnesium er et av de viktigste mineralene i kroppen og omtales som «mestermineralet» fordi det bidrar til så mange livsviktige funksjoner i kroppen, og er spesielt viktig for musklene. 1 av 4 får i seg for lite magnesium, viser undersøkelser. Mange opplever urolige ben og ulike muskelplager i voksen alder, og da er det viktig å få i seg nok magnesium for velfungerende muskler.

I Polarin får du 100 prosent naturlig magnesium fra havet som er godt for muskulaturen, hjertet og nervesystemet.  Dette mineralrike magnesiumet er hentet fra høye bølger utenfor Irland, som filtreres og vaskes, før det tørkes. Slik får du et av de mest naturlige og unike magnesiumtilskuddene i Polarin, som bidrar til å støtte muskelfunksjonen.

Mangan – for smidighet

Muskelhelse og bevegelighet går hånd i hånd. Polarin er tilsatt mangan for å ta vare på kroppens smidighet. Mangan er et sporstoffmineral som bidrar til normal dannelse av bindevev, som støtter, styrker, avstiver og holder organene sammen. Bindevev finner du i hele kroppen, og dette må vedlikeholdes for å holde på god og smidig bevegelse. I tillegg bidrar mangan til normal energiomsetning, normale knokler og beskytter cellene mot oksidativt stress.

Vitamin B6 og B12 – kroppens små hjelpere

Kroppens nervesystem har overordnet ansvar for god muskelkontroll. Det er dette systemet som har i oppgave å styre og kontrollere kroppens muskler ved bruk av signaler til og fra hjernen. Polarin er tilsatt vitaminene B6 og B12 – som sammen bidrar til nervesystemets normale funksjon –  og er derfor viktig for optimal muskelkontroll.

B6 og B12 minsker også tretthet og utmattelse, og er viktig for å holde et optimalt energinivå. Kroppen kan ikke danne B-vitaminer selv, så det må tilføres kroppen gjennom et sunt og variert kosthold.

Selen – kraftig antioksidant

I Polarin finner du en av kroppens kraftigste antioksidanter. Selen er et helt nødvendig sporstoffmineral vi må få i oss via kosten. Selen inngår i enzymer som forhindrer dannelse av frie radikaler og dermed beskytter cellene. I leveren og nyren fremmer selen kroppens evne til å kvitte seg med giftstoffer, stoffer som blant annet kan ha innvirkning på aldringstegn. Og den bidrar til å styrke cellemembranen og dermed beskytte immunforsvaret.

Prøv kosttilskuddet Polarin – gratis

Vi har gjort det enklere for deg å ta vare på musklene dine med et av markedets reneste fiskeproteiner. Polarin inneholder i tillegg en unik kombinasjon av mineraler og vitaminer, som sammen bidrar til god muskelhelse.

Det fins ingen andre kosttilskudd som Polarin på markedet, som i ett og samme produkt har dokumentert, positiv effekt på muskler og ben.

Men det beste er faktisk å forsøke det selv, slik tusenvis av andre har gjort. Derfor lar vi deg nå prøve Polarin gratis i 30 dager. Prøv Polarin i dag – du også!