• Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Polarin GRATIS* i 60 dager!

  Ja takk, jeg vil gjerne prøve Polarin GRATIS* i 60 dager. Jeg betaler kun porto kr 79,- for å få min velkomstpakke sendt direkte hjem til meg. Deretter vil jeg som abonnent motta faste forsendelser hver fjerde måned til kun kr 199,- per måned. Jeg betaler kun kr 796,- portofritt levert for hele fire måneders forbruk. Mitt abonnement har ingen bindingstid. Jeg kan når som helst stoppe, eller ta en pause i abonnementet, ved å gi Pharmapolar beskjed. Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken. Det eneste jeg må betale er returportoen. Tilbudet gjelder kun personer over 18 år.
  Jeg godtar at Pharmapolar AS lagrer mine kundeopplysninger for å sikre meg best mulig service, fordelaktige tilbud, nyheter, konkurranser og annet spennende med jevne mellomrom, via: brev e-post sms telefon. Jeg kan endre dette ved å kontakte kundeservice.

  Maks én eske per person. 18-årsgrense
  * Kun kr 79,- i porto/eksp.

  • Fiskeprotein – Godt for muskler og ben
  • Magnesium – Viktig for muskelfunksjonen
  • Vitamin B12 – For mer energi

  Få halv pris i 2 måneder!

  Vi ønsker å invitere deg tilbake som kunde, og derfor får du i dag et spesialtilbud fra oss. Akkurat nå kan vi nemlig tilby deg Polarin i to måneder til halv pris - portofritt levert!

  Muskler bygges opp og brytes ned igjen - hele tiden, men allerede fra 40-årsalderen reduseres kroppens evne til å bygge opp musklene igjen. Derfor har vi utviklet Polarin, med ingredienser som bidrar til at du kan ta vare på musklene dine og få mer overskudd i hverdagen.

  Les mer om Polarin

  «Hendene mine føles smidigere og verker mindre»
  Arild Helgesen, 59